[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]

Trakt

Denne trakten minimerer spill av fór, da fóret som mates ut fra avlesservognen samles til en smalere stråle mot midten. Den er brei nok til å ta med fór-spilletfra kjedene til elevatoren på vogna.

Den festes enkelt på bakparten av vogna ved bruk av vognens originale hull. Platene er laget av galvanisert stål. Trakten kommer med løfte-øre i toppen som gjør av og påmonteringen svært enkel.

I tillegg kan siktepinne monteres øverst slik at det blir enklere å rygge vognen på plass.

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]

Låsesko

Dette er produktet for deg som vil at vognen skal stå sikkert, uten fare for å vippe opp på grunn av vektforskyvning under utmatingen. Det er fort gjort og veldig enkelt å koble til/fra sikringen. Sikringsopplegget har også den fordelen at vogna blir stående på samme sted i lengderetning hver gang en har flyttet på den.

Settet består av tre deler. En sko som settes på draget på vogna, en skinne som boltes fast i gulvet og en låsepinne.

Låsepinnen er utstyrt med et anvisningsflak over vognens krok-øye slik at man ikke glemmer å ta ut låsepinnen før vognen løftes opp av traktoren. Under transport settes låsepinnen inn i originale hull i vognas drag.

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]

Snekkemotor til avlesservogn

Produsent: Underhaug/Kverneland/TKS

Denne motorpakken erstatter traktoren din som drivenhet ved bruk av avlesservogn til foring og annet ved stasjonær drift. Løsningen er både enklere, tryggere og billigere i drift enn bruk av traktor. Den forenkler også eventuell installasjon av automatikk.

Med denne innretningen blir henting av mer fór enklere. Motoren sitter på hele tiden. og det er bare strøm som må tilkobles før utmating.

I denne pakken er det en 4 kW motor med snekke gear, aksel adapter, feste-brakett og skjerming. Strømkabel kommer utenom, da lengde kan variere alt etter behov og ønske.

[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Video»][/siteorigin_widget]

Trinnløs styring av motor til avlesservogn

Inneholder skap komplett med frekvensomformer og 10 meter ledning.

[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Video»][/siteorigin_widget]

Selvlukkende baklem for avlesservogn

Kontakt

Kristian Vinningland

Contact Form Demo