Plastoppruller

Plastoppruller for plansilo

Agri Produkter sin plastoppruller for plansilo ruller opp plasten på en enkel måte.

Plast er en nødvendighet ved bruk av plansilo. Men plasten har også en tendens til å være til hinder i vind at den blåser tilbake hver gang det er lite plast etter du har fjernet haugen med plast som oppstår etter hvert som en graver seg innover i silomassen. Det blåser da også lett inn luft langt innover under plasten med påfølgende fare for varmgang, spore fare og ødelagt silo.
 
Kommer det mye regn på avdekket silo, så vasker dette næringen ut av silo og ned i avløp.
I 2018 fikk Agriprodukter prisen gullakset på messen Agroteknikk for sin oppfinnelse: plastopprulleren.

Agri Produkter sin Plastoppruller samler plasten og hindrer at den ligger å blafrer i vinden. Det går lenger mellom hver gang du må rydde opp i plasten da det går minst 25 meter med plast før den bør starte på ny frisk. Denne kan kjøres frem og tilbake og kan dermed begrense regn på silo. Den hjelper til å holde plasten langs silo og begrenser luft strømmen innover silo under plast.

Den kommer ut som manuell. Drives av batteri drill. Men plast opprulleren kan også leveres med egen 12V motor og kan kobles til alle typer fjernstyringer fra Agri Produkter og kan da kjøres uten å gå ut av traktoren om været skulle være surt.

Vi leverer sendere med rekkevidde til 100m, 2 km og 4 km. Og det holder for dei aller fleste. Men det er et problem når en har et fjell eller jordhaug som kommer i vegen for signalet. Derfor har vi nå laget en signalforlenger boks som kan settes på toppen av denne hindringen og motta signalet fra senderen og boksen sender da signal videre til pumpetraktoren. Selve boksen har opp til 1km/16km rekkevidde og kan dermed være til god hjelp om en har slike forhold. Boksen er «stand alone» utstyrt med eget batteri og kan stå ute egentlig hvor som helst.
 
Signalforlengeren har to signal som er momentale. Den kan enkelt bygges ut til flere antall signaler.

Kontakt

Kristian Vinningland

Contact Form Demo