Automatisk luft fyller/tapper for traktordekk

Det er svært viktig å slippe ut nok luft i hjulene for at en skal kunne begrense marktrykk under utfordrerne forhold. Dekkprodusentene oppgir opptil 4 ribber i bakken. Det utgjør en utrolig forskjell. Men det tar lang tid å fylle luft på igjen til vanlig kjøring. Da er det effektivt å kunne bruke et automatisk verktøy til jobben.

Luftfylleren er den første automatiske håndholdte luftfyller/tapper på markedet. Den har to nivå en kan enkelt stille inn med pluss og minus knapper. Typisk en for bakhjul og en for framhjul. Man kobler til ventilen, eller begge hjulene om man bygger ut til to utløps slanger. Så trykker man på apparatet og dette fyller eller tapper til innstilt trykk, mens du kan gjøre andre ting i mellomtiden.

I tillegg er det program for pålegg av dekk der en stiller inn et overtrykk en først lader, for å få dekket skikkelig på felgen før apparatet tapper ut til normalt trykk. Dette gjør at en selv kan på god og sikker avstand som er en stor HMS fordel. Apparatet har oppladbare lithium- ion batterier med driftstid på opp til 15 timers bruk og slår seg selv av om det ligger for lenge ubrukt.

Store tall i displayet gjør den lett å lese.

Kontakt

Kristian Vinningland

Contact Form Demo